dilluns, 26 de setembre del 2016

L'Hugo ens porta galetes i el Sergi ens enseya la seva tablet!!

Hola famílies!! Iniciem una altre setmana!! Avui l'Hugo ens ha portat galetes de la muntanya i un mapa d'on ha estat aquest cap de setmana amb els seus pares i els seus avis!! Ems ha explicat els animals que ha vist, que l'hi va donar ganxets als ànecs, però que alguns no se'ls menjàvem, que va passar per un pont i que s'ho va passar super bé!! Les galetes els hi han encantat i com era d'esperar no ha quedat cap!! Moltes gràcies Hugo i família!!





El Sergi G, ha celebrat el seu aniversari amb la família aquest cap de setmana i avui ha portat la tablet que l'hi han regalat que la volia ensenyar a tots els seus companys, i ha captat bé la seva atenció!!





3 comentaris:

  1. Així dóna gust començar la setmana, quin dilluns tant ben aprofitat!! Que guapos i orgullosos estan l' Hugo i el Sergi amb les seves galetes i la seva tablet!! Més d' un la demanarà per reis!

    ResponElimina
  2. Quien dijo que los lunes eran malos ???jijiji.... que bien se lo pasan estos dofins, que ricas esas galletas Hugo 😋😋😋y que super chula la tablet ,Sergi 😉😉🐬🐬🐬🐬

    ResponElimina