dijous, 15 de desembre del 2016

Ens visita el papa de la Lucía!

Aprofitant que estem treballant el projecte dels transports, ahir va venir el pare de la Lucía a la classe a explicar-nos com arregla els autobusos! Ens va explicar un munt de coses amb l'ajuda d'un mural amb diverses fotografies dels autobusos de Barcelona, les diverses enganxines que ens podem trobar a dins d'aquest i que signifiquen. També ens va portar alguna de les eines que utilitza i les vem manipular, ens va ensenyar un vídeo d'on treballa, i vem veure on s'aparquen els autobusos, com es netegen, on s'arreglen, etc. Per últim també ens va portar una enganxina per cada nen!!

Aquestes visites els hi encanten als dofins! Estan molt encuriosits amb aquest projecte i casi no deixàven ni parlar al Raúl! jejeje Moltíssimes gràcies per la visita i per tot el material!!




































5 comentaris:

  1. Que visita más chuli y interesante ,no pierden detalle ,están alucinados,seguro que disfrutaron un montón descubriendo todas esas cosas , gracias al papa de Lucía , por enseñarles tantas cosas de una manera tan divertida y a ti Marta por dejarnos disfrutar de estos momentos, con estas fotos tan chulis

    ResponElimina
  2. Com es nota que el tema dels transports els motiva moltíssim! Se'ls veu súper atents i es mostren tant participatius que aixequen les mans per tal de preguntar!! Milers de gràcies per les fotos i per obrir-nos les portes de la classe per realitzar aquestes exposicions tant enriquidores per als nens com per a nosaltres!!

    ResponElimina
  3. Molt be Raúl👏👏👏. Que buena idea y que atentos se les ve. Gracias por la mini clase de transports que le has dado a nuestros Dofins

    ResponElimina