dijous, 2 de febrer del 2017

Hi havia una vegada...

Avui hem iniciat el projecte de "Hi havia una vegada" amb l'avi Jose de l'Adrian! Ens ha explicat un conte molt xulo d'un lleó de la sabana! Hem escoltat amb molta atenció el conte! Ens fa molta il·lusió saber que vindrà algun dels nostres familiars a la nostre classe! Us aniré citant segons els horaris que m'heu anat dient! Us agraeixo molt la vostra col·laboració!! La veritat és que tots heu mostrat interès per a que algun dels membres pugui venir!! Els nens es posen super contents de saber que vindreu!! Crec que gaudiu tant petits i grans de compartir aquesta estona junts!! Avui m'ha encantat veure a l'avi de l'Adrian a la classe!! Moltes gràcies per la visita d'avui!!











7 comentaris:

  1. Ohhh, que guapos tots tant atents i quin contacontes de luxe!! Ja ho pots ben dir, aquest projecte és enriquidor tant pels petits com per a nosaltres! Gràcies a tu, Marta, per obrir les portes de la classe!

    ResponElimina
  2. Oleee por el Avi Jose...que momento mas bonito habreis compartido con el y Els Dofins. Gracies a ti Marta por dejarnos verlos por esta ventanita😍😍

    ResponElimina
  3. Que atentos ,no pierden detalle , con l'avi del adri ,esta actividad me parece super divertida tanto para els dofins como para los nosotros , solo por verles las caras 😍😍😍felicidades y gracias Marta , por darnos la oportunidad de pasar un buen ratito con nuestros dofins y por las fotos que son como siempre geniales 😘😘😘

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. Aix, que guapos todos y tan atentos del cuento, que bonito por dios. Son tan bonitos😍😍 ole el yayo jose 😉

    ResponElimina
  6. Quin projecte més bonic! Felicitats al iaio de l'Adri per ser el valent primer contacontes. Estem desitjant participar-hi tots!

    ResponElimina
  7. Bravo pel iaio de l'Adri!!! Quines cares de contents!

    ResponElimina