dissabte, 8 d’abril del 2017

Ens visiten la Jéssica i la Irene!!

Aquest dijous van venir a la classe la Jéssica i la Irene, la mare i la germana del Sergi G. Vem poder veure tots a la seva germaneta. La Jéssica ens va explicar cosetes de l'embaràs, ens va ensenyar fotografies de l'evolució d'aquest i fotos de la Irene des de que havia nascut fins ara!! I vem observar com es noten els canvis en els bebes en molt poc temps! Estem encantats amb aquestes visites per ensenyar-nos als bebes, i sobretot els germans grans!! Gràcies per la visita!!!
















5 comentaris:

  1. Aquestes visites són genials, a nosaltres ens encanta anar-hi perquè coneixin els nostres petits i els dofins al.lucinen amb tot allò relacionat amb l' embaràs i els bebés!! Quines fotos tant boniques els has ensenyat, Jéssica, i la Irene, cada dia més preciosa!!

    ResponElimina
  2. Gràcies, Marta! Ja saps que va ser una "encerrona"del Sergi, però em va agradar molt l'experiència de veure'ls tots tan atents i participatius. Merci!

    ResponElimina
  3. Ohhh que muñequita 😍😍😍que atentos se les ve a los dofins a todo y a la peque felicidades Sergi G , por tu hermanita 😙😙😙

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. Ohhh que visita más bonita,e Irene preciosa😍😍😍😍

    ResponElimina