dilluns, 22 de maig del 2017

Els indis Sioux: primeres exposicions!!

Avui hem iniciat les primeres exposicions dels indis Sioux!! L'Edisson i l'Alison ens han explicat on vivien; a Estats Units d'Amèrica. La Celia ens ha explicat com vivien; en tipis, que feien amb pals de pi revestits amb pell d'animal. Ens ha fet un mini tipi super xulo!! Ens ha encantat!! L'Adrian ens ha explicat com s'alimentaven de la pesca i que utilitzaven per a pescar els peixos; reds i llançes, també ens ha portat una llança amb un peix!! Xulíssim! L'Eric ens ha explicat com s'alimentaven del cutliu; menjaven mongetes, carbasses, arròs, patates, i cultivaven blat de moro, i ens ha portat un de veritat! Com ens ha agradat manipular-lo!! Per últim, l'Ismael ens ha explicat com s'alimentaven de la caça; caçaven amb fletxes búfals (que era el més important per ells perquè usaven la seva pell), cèrvols, conills i àguiles. Avui hem après força coses!! Els murals estaven molt xulos i les manualitats/material que heu portat ajuda molt a que ho entenguin tots millor!! Així que us dono les gràcies i us felicito per la vostra implicació!! També hem fet un tipi més gran per a tenir-lo en el nostre racó dels murals!! Demà continuem amb més!!
























5 comentaris:

  1. Unos murales muy chulos, dofins 👏👏👏👏que contentos se os ve explicado y enseñando las cositas que habeis llevado, os esta quedando un rincón guapísimo, un placer colaborar como siempre , sólo de verles las caritas...lo vale todo 😍😍😍.Gracias Marta por las fotos 😘😘

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Quin murals tant xulos, heu treballat de valent!! I que guapos estan tots, uns explicant i els altres escoltant!! Quantes coses aprenen!!!

    ResponElimina
  4. Quins cracks! Quina passada de muralls! M'encantaria poder veure'ls fer les exposicions per un foradet...deuen estar moníssims!

    ResponElimina
  5. Muy bien Dofins,cada día os esforzais y aprendeis más. Felicifades por los Murales Guapossss

    ResponElimina