dimecres, 2 de novembre del 2016

Emocions!

Avui en el taller d'emocions hem jugat al joc de les emocions! Aquest és un memory on hem de trobar parelles que representin la mateixa emoció!! Avui hem tractat més emocions a part de les que ja portem treballant des de p3. Hem parlat sobre la gelosia, ser malvat, l'avorriment, estar preocupat, sentir-se orgullós, ser bo, entre d'altres. Algunes ens costa una mica d'entendre-les encara, però tots hem anat explicant com ens sentiem davant de cada emoció. Arrel d'aquests jocs sorgeixen converses molt interessants en que cadascú expressa com es sent davant de diferents situacions.













2 comentaris:

  1. Quin taller tant fantàstic perquè els nostres petits identifiquin i expressin les seves emocions a través del joc de cartes!! Segur que cadascú explica la seva i es crea molta empatia entre tot el grup!! Felicitats, Marta, per la teva feina!

    ResponElimina
  2. Que bien se lo pasan y que concentrados se les ve , esta muy bien lo de las emociones , que aprendan lo que se siente en cada una de ellas , y así poder expresarlas mejor , felicidades Marta así da gusto aprender 👏👏😉😉

    ResponElimina