dilluns, 14 de novembre del 2016

Les nines!!

Aquesta tarda hem estat jugant una bona estona a nines!! Hem rigut com mai!! Cada vegada entenem més els rols de la família i els imitem tot a través del joc simbòlic. És super interessant veure com interactuen entre ells jugant mentre's imitant la conducta de l'adult. Han adoptat el rol de fill, de mare, de pare...s'han canviat el volquer, donat biberons, posat termòmetres, injeccions, posant a les nines a l'orinal, tot un seguit de situacions que veuen i viuen en el seu dia a dia a casa, quan van al metge, quan estàn malalts...entre d'altres. El més important és que el joc apareixi de manera espontànea, veient com imiten i a l'hora actuen a partir de la seva pròpia imaginació.
Han rigut molt veient com cadascún d'ells anava adoptant un paper, uns n'adoptaven d'altres o l'imitaven! Ho hem passat molt bé! Espero que les fotos us apropin una miqueta al que ens hem divertit nosaltres aquesta tarda.




































3 comentaris:

  1. Quines fotos tant divertides, ja es nota que s' ho han passat bomba! I ja m' imagino que vosaltres us heu fet un fart de riure perquè ens hauran imitat com som a casa i com ens comportem amb ells!

    ResponElimina
  2. Que fotos más divertidas y chulassss, se lo habrán pasado pipa , montándose sus historias jijijij. . . que gracios@s están todos metidos en su papel ,una vez más felicidades Marta y gracias por compartir estos momentos. 👏👏👏😉😉😉

    ResponElimina
  3. Ja ja ja que graciosos...me hubiese encantado escuchar las conversaciones jiji. Gracias Marta

    ResponElimina