dijous, 16 de març del 2017

Els egipcis i els indis!!

Famílies, com us vem fer saber amb la circular d'aquesta setmana, aquest any el projecte interdisciplinar és sobre les cultures del món. Els dofins estudiarem els egipcis i els indis! Durant aquesta setmana hem pogut muntar un racó a la classe amb els diferents materials, contes, dvds..que ens heu portat!! La Lucía ens ha portat un munt de llibres que va agafar de la biblioteca, uns papirs xulíssims, una faraona amb una mòmia a dins, un clauer i uns dvds! El Sergi G. també ens ha portat una piràmide, un capítol de dibuixos dels egipcis i avui ha portat una pashmina per a que veiem com se la posen els indis. Així segur que aprendrem moltes coses sobre aquestes dues cultures!!










2 comentaris:

  1. Aquest any ens heu fet treballar de valent, amb el projecte...he he... M'encanta la idea de compartir experiències amb els nostres fills i aprendre junts!

    ResponElimina
  2. És un plaer poder ajudar a buscar informació i tot tipus de materials amb els nostres fills, per tal de respondre totes aquelles preguntes que es fan sobre el tema!

    ResponElimina