dijous, 9 de març del 2017

Hi havia una vegada...

Avui en el projecte "Hi havia una vegada...". ha vingut l'Hèctor, el pare del sergi G. Primer de tot ens ha portat unes fotocòpies amb els personatges del conte, i desprès ens ha dit el títol; "Les princeses burletes". Aquest tractava sobre tres princeses que se'n reien dels diferents personatges que anaven sortint al conte! Ens ha portat material per fer el conte més real, un ventall, una espasa, un bastó i una corda...i entre tots anàvem intentant endevinar que passaria! Hem estat super atents i participant en el conte!! Moltíssimes gràcies per la visita!! Un plaer la bona participació que estem tenint en aquest projecte!!















5 comentaris:

  1. Com gaudeixen d' aquestes estones!! Se' ls veu súper interessats per la explicació i amb ganes de manipular tot el que porta l' Hèctor!!

    ResponElimina
  2. Que bien se lo han pasan y como les debe gustar estos ratitos del conte, y las visitas de los suyos , felicidades por este proyecto y felicidades Héctor, se lo han pasado pipa 😉😉😉

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Que atentos estan y que chulo el cuento ..oleee por Héctor molt be😀👏👏👏👏

    ResponElimina
  5. Crec que s'ho ha passat tan bé ell com els dofins... 😃 Gràcies per deixar-nos participar de l'educació a l'escola dels nostres fills i filles!

    ResponElimina