dimarts, 16 de maig del 2017

Anem als bombers!!

Avui hem anat a visitar als bombers!! Ens han fet una explicació general de què treballen, què hem de fer en cas d'incendi, a quin número hem de trucar...Desprès ens han ensenyat el vestuari que porten i ens han deixat posar-nos el casc!! Més tard hem pujat a veure els diferents camions de bombers que tenen, ens han engegat la mànega i fins i tot hem vist com marxava un d'uns camions perquè hi havia una emergència!! Al final de la visita ens han regalat un llibre a cadascú!! Ens ho hem passat super bé!! Molts han dit que de grans volen ser bombers!!
















































6 comentaris:

  1. Quines cares d' haver disfrutat!! Que guapos estan tots en el metro, amb el casc i dintre del camió! Milers de gràcies pel reportatge, Marta!!

    ResponElimina
  2. Quina sortida més xula! Han vingut encantats amb tot el que els han explicat i, a sobre, amb el llibre de regal. Quines cares més boniques, a les fotos!

    ResponElimina
  3. Pero que bien se lo han pasado, se nota que les gustan este tipo de excursión. Todos salen guapísimos

    ResponElimina
  4. Que Guapos estan todos con el Casco de Bomberos y que excursión más divertida😊

    ResponElimina
  5. Alaaaas que excursión tan chuli,dofins ,estáis guapísimos con el casco de bombers 😍😍y que divertido haber podido subir a los camiones os lo habréis pasado pipa !!!!Gracias Marta por las fotos como siempre chulisimassssss😉😉😉😉

    ResponElimina
  6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina